UITNODIGING

Beste klant,
Beste partner,

U bent een belangrijke marktspeler in uw stad en staat bekend en wordt erkend om uw vakkennis en uw zin voor innovatie.
Wij zijn marktleider op het gebied van haartoevoegingen voor dames en heren en medische pruiken op de Belgische markt. www.elitecoiff.be/nl
U kan alle nieuwe producten ontdekken in deze vier nieuwe catalogen: RP / NJ / HAARTOEV. HEREN/ HAARTOEV. DAMES.
Wij hebben voor u een heel mooie dag uitgekozen waarop u DE MOOISTE PRUIKEN EN HAARTOEVOEGINGEN LIVE kan ontdekken OP MODELLEN.

Programma:
9.30 u.: ontvangst,
10.00 u.: presentatie van het volledige gamma LUXEpruiken van Raphaël Perrier en het gamma van NJ PARIS ,“ pruiken die vanzelf blijven zitten”.
Alisson, de animatrice van de vereniging Take Care of You, zal u de activiteiten voorstellen. Deze zijn gericht op de follow-up van patiënten die een chemobehandeling volgen. www.takecareofyou.be/nl
12.30 u.: lunch.
13.30 u.: presentatie van het plaatsen, knippen en stylen bij dames en heren van de allernieuwste haartoevoegingen vervaardigd met tule. Ze zijn ultralicht en niet te onderscheiden van echt haar.

Jessica en Sabine, twee topprofessionals, leiden alles in goede banen.
Op deze dag worden ervaringen tussen professionals uitgewisseld. Wij zullen dan ook aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en te voldoen aan uw behoeften.

Wanneer: maandag 18 juni 2018, ontvangst 9.30 u.
Waar: vormingscentrum Coach Antwerpen, Karel Geertsstraat 2 B Antwerpen 2140, tel. 03 235 88 80

Toegang gratis / verplicht inschrijven per e-mail: info@elitecoiff.be of op 071/811996 / facturatie van 50 € per persoon indien afwezigheid niet gerechtvaardigd werd ten laatste op vrijdag 15 juni om 11.00 u.

Tot binnenkort.
Mandy, Olivier, Simon en Pascal Dechamps.