Partner Woorden

Als partner van Elitecoiff kan u uw klanten kwaliteitsproducten en -diensten en een aangepaste en persoonlijke follow-up aanbieden. In uw regio wordt u erkend als haarinstituut dat voor elk probleem een oplossing heeft. Als professional en expert heeft u belangstelling 25 voor nieuwe technieken en wil u de kwaliteit van uw klantenservice maximaliseren. Dan zullen onze verschillende concepten zeker aan uw verwachtingen voldoen. Elitecoiff biedt u zijn vakkennis op het gebied van alles wat met haar te maken heeft, zijn hulp en kostbaar advies over pruiken, medische pruiken voor mensen die chemotherapie volgen, haartoevoegingen, diepgaande haarverzorging, microtransplantatie, de aanpassing en verbetering van de geboden service.

Een partnership betekent voor ons een relatie waarin ervaringen en kennis uitgewisseld worden, nauw samengewerkt wordt en iedereen begeleid wordt.

Wij zijn niet alleen verkopers, maar willen ook een wederzijds vertrouwen scheppen om het succes zo groot mogelijk te maken.

De merken en concepten van NJ, NJ Santé Beauté en Clinique du Cheveu geven uw salon bekendheid en een goede reputatie.

Voor andere inlichtingen bel U ons aan de nummer 071/81 19 96, via de e-mail hierhonder, of via Franchise.be

Naam en voornaam (verplicht)

Naam van het salon

Activiteitenregio

Activiteiten van het salon

E-mail (verplicht)

Wenst informatie over