Microtransplantatie

Door haarverlies kunnen sommige mensen zich echt slecht in hun vel voelen.

Maar daar bestaat nu een oplossing voor : microtransplantatie. Elitecoiff werkt samen met specialisten op dit gebied. Zo kunnen wij deze doeltreffende oplossing aan iedereen aanbieden die lijdt aan alopecia, kaalheid en haaruitval.

Microtransplantatie is een chirurgische techniek die toegepast wordt door ons uiterst ervaren team van specialisten. De methode bestaat erin de “onsterfelijke” haren te verplaatsen naar de kale zones. Omdat de implantaten van de patiënt zelf komen, is het risico op afstoting dus nihil.

Elegant, onopvallend en pijnloos

Nadat de donorzone van de patiënt verdoofd is, wordt er een transplantaat ter grootte van een klein strookje uit de hoofdhuid gesneden. Deze is bijzonder elastisch en wordt daarom onmiddellijk gehecht met een draad die binnen 14 dagen oplost. Het litteken is heel fijn en zit volledig verborgen onder het haar.

De haarzakjes worden vervolgens per eenheid uit het transplantaat gesneden en getransplanteerd naar de ontvangende zones. Bij elke behandeling kunnen onze teams ongeveer 2500 transplantaten implanteren. Dat zijn meer dan 6000 haren ! Door de gebruikte techniek worden onesthetische implantaties die lijken op “preivelden” vermeden. Integendeel, het kapsel wordt op een elegante, duurzame en betrouwbare manier dichter. Zelfs uw kapper zal het niet merken ! Dankzij de technieken die toegepast worden door ons team kunnen wij anticiperen op volledige haaruitval en alopecia bij mannen en vrouwen.

Anticiperen op kaalheid

Deze vorm van haarchirurgie kan uiteraard alleen maar doeltreffend werken als kaalheid tijdig 19 aangepakt wordt. Op deze manier krijgen we een natuurlijk en blijvend resultaat.

Bezoek de website microtransplantatie