Jaarlijks congres van de Partnerinstituten van “Take Care of You”

Op maandag 16 oktober 2017 zal de Stichting tegen Kanker de prothesisten ontvangen die lid zijn van de vereniging ‘’Take Care of You’’ ter gelegenheid van hun jaarlijkse congres.

Zij hebben de eer om verwelkomd te worden door dokter Didier VANDER STEICHEL, Algemeen Directeur van de Stichting tegen Kanker. Hij zal de verschillende diensten van de Stichting voor de patiënten, hun gezin en hun naasten aan de leden voorstellen.

De psychologen van de Stichting zullen spreken over de empathische benadering van chemopatiënten door het verzorgend personeel en de haarinstituten.

Op deze bijeenkomst kunnen wij de balans opmaken van de acties die reeds gerealiseerd werden door de vereniging ‘’Take Care of You’’ en een beslissing nemen over acties in de toekomst.

Dokter Bruno THOMAS-LAMOTTE zal de nadruk leggen op het belang van totaalbegeleiding van de patiënt op het gebied van schoonheids- en haarverzorging en de noodzaak om de patiënt te volgen totdat zijn haar weer volledig gegroeid is.

Er zal ook gesproken worden over een samenwerkingsverband met de ziekenhuisafdelingen om de fakkel van hen over te nemen voor de begeleiding van de patiënt en over de nieuwe regelgeving voor de terugbetaling van pruiken die gelinkt is aan de erkenning van de prothesisten.

Tijdens een show worden de nieuwste technologische en esthetische ontwikkelingen van de vermaarde pruiken van Raphaël PERRIER en de laatste nieuwigheden bij de pruiken van NJ en Henry MARGU getoond.

Deze dag is toegankelijk voor alle haarinstituten die lid zijn van de Vereniging. De prothesisten die zich bewust zijn van het belang van een samenwerking tussen professionals en die geïnteresseerd zijn in de gezamenlijke acties van de Vereniging kunnen hun deelname aan deze dag aanvragen per mail info@takecareofyou.be of per telefoon 0032 (0) 71/81.19.94